Buikdans

Alles over buikdans
Lees op deze pagina alles over buikdanslessen gegeven door Naomi.


Buikdansen is een dansstijl die afkomstig is uit het Midden-Oosten.
Je ontdekt je spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. De nadruk van de bewegingen liggen voornamelijk op de heupen en ook op het bekkengebied. Buikdansen wordt ook wel eens gezien als isolatie dans, dit omdat je je lichaamsdelen afzonderlijk van elkaar kunt bewegen.

Voor wie zijn de danslessen geschikt? Voor vrouwen die van dansen houden, ongeacht leeftijd en postuur en/of graag wat nieuws willen proberen. De danslessen worden gegeven in verschillende groepen en niveaus, variërend van beginners tot aan gevorderden. Voor meer info hierover, stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Buikdansen gaat om de aspecten van het vrouw zijn; kracht, plezier, zachtheid, speelsheid en je gevoel. Alles komt aan bod tijdens de buikdansles. Tijdens de lessen wordt er gewerkt aan de houding en het soepel maken van de spieren.

Altijd al willen dansen op oriëntaalse stijl of wil je gewoon een nieuwe dansstijl proberen? Pak je kans en kom met ons meedansen. Voel, ervaar en beleef de oriëntaalse dans (buikdans). Deze dansstijl is voor iedereen die van dansen houdt, je postuur of leeftijd is niet van belang. Het gaat om de dans en plezier!

 

Een impressie

Buikdansen bij Naomi Bellydance School

 

 

Aanmelden buikdansles